​Festimi më i çmendur që keni parë ndonjëherë, pushton rrjetet sociale (Video)

She Norton është bërë hit në rrjetet sociale, për shkak të një festimi të çmendur që ka bërë
Lojtarja e Seattle Mist, She Norton ka befasuar të gjithë me festimin që ka bërë, pas një touchdown të shënuar.
Ajo ka vrapuar për të festuar me tifozë, ku fillimisht një tifoz e ka goditur me shuplaka vitheve.
Më pas, ajo ka bërë një festim të çmendur në gjoksin e një tifozeje, duke ngritur në këmbë të gjithë të pranishmit në stadium.
Kjo video tashmë është bërë hit në rrjetet sociale dhe po shpërndahet më të madhe.
VIDEO