Arilena lë nam në skenë, i dalin të gjitha (FOTO LAJM)

Ajo u zbulua në X Factor dku dhe fitoi cmimin e parë.
Arilena Ara padyshim është një nga këngëtaret më të talentuara momentalisht.
Duke iu përshtatur edhe moshës ajo është kujdesur të shfaqet gjithnjë shumë eme shije në veshje dhe pamje edhe kurrë nuk e ka ekzagjeruar. Po mesa duket tashmë kjo epokë ka marrë fund.
Gjatë një koncerti në Bukuresht ajo ka performuar me një veshje shumë të hpaur dhe të papërshtatshme.
Për më tepër mund të shihni në fotografinë më poshte
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim