“Burri e tradhton gruan kur nuk i jep hakun gjatë natës”, fjalimi i imamit ngjall debat në rrjet

Një fjalim i mbajtur nga imami Elvis Naçi në të cilin ai flet për tradhtinë e meshkujve ndaj bashkëshorteve të tyre, duket se ka ndezur një debat në rrjetet sociale.
Naçi gjatë fjalës së tij shprehet se burrat tradhtojnë pasi bashkëshortet e tyre pas lindjes e lënë veten pas dore, nuk kryejnë detyrat bashkëshortore në shtrat aq shpesh sa burrat e kërkojnë, lejojnë veten të shtojnë në peshë, etj per me shum detaje dhe video
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim