E ndanë nga prindërit në maternitet, rrëfimi prekës i 35 vjeçarit

Një histori e denjë për një skenar filmi. E tillë ka qenë historia e Miranda e Përparim Agos dhe djalit të tyre Artanit, me të cilin u lidhën pas 35 vitesh, pasi iu kishin thënë në maternitet se ai kishte vdekur.
Emisioni “Me zemër të hapur” në Neës24 dhe stafi i tij kanë lidhur në transmetim live, djalin Artanin që sot jeton me familjen e tij në Greqi dhe nënën e tij Mirandën në Lushnje me telefon. Në studio ishte babai Përparimi dhe nusja e xhaxhait që ishte një ndër personat që këmbënguli më shumë për gjetjen e djalit për vite me radhë per me shum detaje
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim