E tmerron në gjumë, gruaja i kërkon burrit divorcin (VIDEO)

Një grua ka kërcënuar bashkëshortin me shkurorëzim, me të cilin është e martuar për më shumë se 30 vite.
E gjitha kjo po ndodh për shkak të një shprehie bizare që ai e bën derisa është duke fjetur.
Ai në një moment është parë duke bërë kinse po “fluturon” dhe u ngrit në këmbë duke bërtitur per me shum detaje dhe video.
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim