Ekspertët parlajmërojnë: Hidhini tutje enët e kuzhinës që “nuk ngjisin” dhe përdorni këto në vend të tyre

Shumë nga ne janë i njohim shumë mirë çfarë duhet të hamë dhe çfarë nuk duhet të hamë kur bie fjala tek ushqimi. Por sado që përpiqemi që të kemi një jetesë të shëndetshme duket sikur gjithmonë është diçka që lufton kundër nesh.
E vërteta e hidhur për enët e kuzhinës që nuk ngjisinSot ekzistojnë lloje të ndryshme të enëve të kuzhinës por komercialiteti i ka drejtuar njerëzit më shumë tek tiganët ose tenxheret që nuk ngjisin
Por kimikatet që marrim nga këto enë dhe dëmi që ato per me shum detaje
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim