“Fajin për tradhëtinë e ka gruaja”, reagon imami Elvis Naçi: Më keqkuptuat! [VIDEO]

Imami në xhaminë e Tabakëve në Tiranë, Elvis Naçi mban vazhdimisht ligjërata për besimtarët muslimanë për tema aktuale dhe shqetësime të këtij komuniteti.
Ai gjithmonë i shpjegon me shembuj konkretë mesazhet që do të përhapë dhe jo më kot gëzon një numër të madh ndjekësish në rrjetet sociale.
Por një deklaratë e tij e fundit shkaktoi shumë polemika duke bërë që disa nga personazhet e njohur në vend të reagojnë ashpër.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Elvis Naçi