Ferrari i ri FXX K – FOTO

Në Finalen Botërore të Formula 1, shtëpia e Ferrarit në Abu Dhabi ka zbuluar evolucionin e ‘La Ferrari’, një supermakinë me më shumë se 1000 kuaj/fuqi, tre milion euro dhe një design prej Star Trek. Ferrari i ri FXX K, ka 1050 kuaj fuqi dhe nuk është miratuar ende për përdorim në rrugë.

112434419-d542d386-3e1e-497a-9672-0ea164301681

112434446-85de3041-7aeb-4b8e-a9f1-f37384ba830f

112434433-08604bf5-dea1-4a6b-8d50-0b42f3d86a15

112434410-262cab64-374d-482a-aaa4-eff8eab1c0ef

112434461-e538f425-036d-4e39-ab35-0c22e0905b35

112434702-f09262e8-7785-45ff-94df-c020bbd15bef