Hëngri vetëm patate një vit rresht. E pabesueshme ajo çfarë i ndodh!

Për shkak të peshës së tij shqetësuese një burrë vendosi të hajë patate për një vit rresht. Rezulatet e kësaj mënyre të ushqyeri, ishin të habitshme.

Flinders Taylor u shpreh se e ndërmori këtë nismë të çuditshme pasi për shkak të kileve nuk ndihej mirë fizikisht dhe shpirtërisht. Ai deklaroi se do të hante 3 kilogramë në ditë dhe se nuk do të përdorte asnjë lloj vaji për gatimin e tyre.

Një vit më vonë. Andrew humbi plot 49 kilogramë nga 151 që kishte qenë në fillim.

Edhe pse shumica e dietologëve ishin kundër kësaj diete, duket se Andrew ia doli të humbë kilet e padëshiruara me një formë aspak të zakontë. Ai pohoi se niveli i sheqerit dhe presioni i gjakut ka rënë.

“Unë po bëhem gjithnjë e më mirë dhe kjo vetëm falë patateve”, u shpreh Andrew”