Hyn në makinë me miqtë e dhëndrit, ata i fusin duart dhe i publikojnë videon në rrjet

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin Xi’an, Kinë pasi shoqëruesja e nuses është ngacmuar seksualisht nga miqtë e dhëndrit.
Ata ishin nisur për të shkuar në dasmë të gjithë sëbashku, por të rinjtë nuk janë përmbajtur.
Djemtë kanë xhiruar gjithçka dhe më pas e kanë publikuar në internet.
Në pamje ata duken si qen të uritur të cilët i shqyejnë mbathjet me duar ndërkohë që ajo duket e tmerruar dhe fillon t’i shtyjë.
Shikoni videon me poshte