“Më kanë përdhunuar disa shqiptarë”, gruaja kapet në Britani, historia merr kthesë tjetër

Një grua e re u ndalua në Dover ku dyshohet se ishte trafikuar në Britani për seks.
Ajo u tha zyrtarëve të sigurisë në Dover se ishte abuzuar seksualisht nga një bandë në Shqipëri dhe nuk kishte asnjë ide se ku ishte apo ku po shkonte.
Por dy njerëz janë arrestuar sepse dyshohet se trafikonin njerëz për t’i shfrytëzuar seksualisht.
Mësohet se shtetasit e arrestuar nuk janë shqiptarë, por thanë se gruaja është nga Shqipëria.
Vazhdo leximin e storjes duke klikuar linkun më poshtë:

VAZHDIM