“Po ti e ke tradhtuar gruan”? Përgjigjen e imamit s’e prisnim

Elvis Naçi, imami që ngjalli debat me arsyet e tij, për tradhtinë e burrave ka sqaruar më në fund fjalët, që sipas tij u keqkuptuan. I ftuar në “Pasdite në Top Channel”, imami u shpreh se fjalët e tij janë kuptuar gabim, pasi nuk duhet vetëm gratë të zbukurohen, por “unë e kam thënë për të dy”, u shpreh Elvis Naçi.
“Pastërtia, bukuria vlen dhe për mashkullin dhe për femrën. Tradhtia është një nga mëktet më të mëdha. Mos lejoni që marrëdhënia të shkojë drejt tradhtisë.

E kam thënë për të dy. Ne s’kemi studime kush tradhton më shumë unë mendoj se s’ka dallim. Tradhtojnë të dy”, tha imami. Në fund moderatorja Jonida Shehu i bëri Elvisit pyetjen që do kishin dashur të gjithë t’ia bënin: “A e ke tradhtuar ndonjëherë gruan?”.

“Nëse është pyetja për tradhti, jo. Por sipas fesë islame, mëkat është vetëm ajo që bën dhe jo ajo që mendon. Dy gjëra e mbajnë afatgjatë një martesë: çift i hapur. Sepse kështu kuptojnë më shumë njëri-tjetrin”, tha imami.