Polici ia shpëtoi jetën 18 vite më parë, ja çfarë bëri ajo për të (FOTO)

Në vitin 1998, polici Peter Getz mbajti Josibelk Aponte në krahët e saj pas shpërthimit të zjarrit në apartamentin ku ajo jetonte.Getz, një polic patrolues në atë kohë, ia dha ndihmën e parë vajzës 5-vjeçare në veturën e policisë dhe nxitoi për ta dërguar në spital.
Polici ia shpëtoi jetën kur ajo ishte e vogël, eh tani ata më së miri këto foto më poshtë per me shum detaje dhe foto
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim