Pse njerëzit e suksesshëm janë më të lumtur dhe produktiv?

lineup-of-business-people-640x340Gjithmonë pyesim veten se pse disa njerëz janë më të suksesshëm se ne. çfarë kanë ata që ne nuk e kemi, apo çfarë i bën ata më të veçantë se ne. Arsyet janë disa, kjo për faktin se ata i vendosin prioritetet e tyre përpara çdo gjëje tjetër. Disa nga gjërat që bëjnë ata janë:
1. Zgjohen herët nga gjumi
2. Harxhojnë kalori më shumë
3. Punojnë në motivimin e vetvetes
4. Janë falënderues për atë që e posedojnë
5. Së pari i përfundojnë detyrat më të vështira