Rigerta nuk ka thënë gjithë të vërtetën, ky është realiteti në fshatin e saj

Banorët që kanë mbetur tregojnë se jetesa në këtë fshat është bërë mjaft e vështirë.
Sipas tyre Perlati në teresi është një zonë me rendiment mjaft të lartë në bujqesi për
Jepini ujë e rrugë fshatit dhe i keni dhënë zhvillim. Nuk kërkojmë asgjë tjetër. Ujë..Rrugë…
Banorët: E vetmja gjë që kërkon populli per me shum detaje dhe video
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim