Shastisen gjimnazistët në Lushnje, mësuesja hap këmbët dhe u tregon…

Në institucionet shqiptare, ku përfshihen edhe shkollat ka një kod veshje, i cili duhet respektuar.
Por disa foto të ardhura në JOQ.al tregojnë se një mësuese në Lushnje nuk ka dashur t’ia dijë fare për kodin e veshjes.
Nxënësi që ka nisur fotot ka shkruar:
“Shikoni si na vjen zysha në mësim tek shkolla mekanike në Lushnje. Edhe ta kemi mendjen në mësim ne, kur kjo hap këm per me shum detaje dhe foto
Për më shumë lexoni vazhdimin me poshtë.

Vazhdim