“Si e fitova lotarinë amerikane dhe çfarë më ndodhi në Amerikë”, Ana rrëfen çfarë duhet të dini

Lotaria amerikane ka nisur aplikimet prej ditës së djeshme dhe vazhdon deri me 7 nëntor, interesimi është gjithnjë i madh çdo sezon aplikimi dhe variantet pro-kundër nuk mungojnë.Dashuria e madhe për familjen, as që e kishte lejuar t’i lindte në mendje dëshira e largimit.
Ana tregon hapat që ndoqi, deri në largimin nga Shqipëria per me shum detaje vazhdoni
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim