Tmerr në shtëpinë e një familje myslimane

Persona të paidentifikuar thyen dritaren e një familjeje myslimane dhe hodhën brenda kokën e prerë të një derri me gjak, ndërkohë që fëmijët po shihnin televizor.
Ishte një mbrëmje e qetë dhe familja ndodhej e gjitha në shtëpi, kur një tullë u lëshua në dhomën e tyre të ndenjes e më pas koka e një derri, e mbështjellë me qese per me shum detaje dhe foto
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim