Vallëzimi i djalit me nënën është bërë hit në internet (VIDEO)

Nëse keni fëmijë – duhet të gjeni mënyrën më të mirë për të kanalizuar energjinë e tyre në dukje të pakufishme.​
Vallëzimi është njëra prej mundësive, që përveç se i ndihmon fëmijëve që energjinë e tepërt fizike ta kanalizojnë në diçka të mirë – i’u ndihmon edhe të jenë mirë fizikisht
Vallëzimi është më shumë sesa një aktivitet argëtues – është një aktivitet fizik – që shumë njerëz e konsiderojnë më të shëndetshëm sesa fitnesi.
Vogëlushi i la gojëhapur të gjithë musafirët me lëvizjet dhe vallëzimin e tij.
Ndiqeni videon më poshtë

Vallëzim