Zbulohet arma sekrete e Hitlerit, nëse do e përdorte … bota do të shfarrosej

Adolf Hitleri ka qenë një nga diktatorët më të rrezikshëm. Por shumë pak e dinë se ai ka pasur në dorë një armë, e cila nëse do të përdorej do të shfaroste njerëzimin.
Për fatin tonë të mirë, kjo armë u prodhua në fundin e luftës së dytë botërore dhe përveç disa testeve nuk vu në përdorim per çfarë behet fjale shikoni fotot me poshte duke :
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim